Bota al contingut principal

La piscina municipal de Betxí ha tornat a obrir les seues portes de cara a la temporada estival que tot just acaba de començar. Amb nombroses activitats programades, com ara contacontes, tallers infantils i actes esportius i amb rècord d’alumnes als cursos de natació s’espera que, novament, l’assistència d’usuaris siga massiva.
L’alcalde de Betxí, Alfred Remolar, ha destacat que “en els últims anys milers de persones omplin durant l’estiu la nostra piscina, gràcies al bon estat de manteniment de les instal·lacions i, també, al bar que es va obrir fa tres temporades”. El primer edil ha recordat que, a més a més, “som un dels pobles amb les entrades més barates de tots, ja que la de menors de 16 anys costa 1€ i la familiar 3€, cosa que es manté d’esta forma des de ja fa molt de temps”.
Enguany, a més a més, s’han renovat els vestidors masculins i femenins, amb el canvi del paviment, la instal·lació de noves dutxes i la renovació de la pintura de les parets. Estes millores se sumen a les altres portades a terme en els últims anys per l’actual equip de govern de BLOC-COMPROMÍS, com ara la construcció d’un bar, el repintat dels corredors o el canvi dels taulells perimetrals de les piscines.