Bota al contingut principal

El regidor de Compromís, Josep Llácer, ha confirmat l’acabament de diverses obres de manteniment i millora en les zones de joc infantils en el Passeig del País Valencià i de la platja de la Goleta, al costat del llac, efectuades des de la regidoria de Mantenimient d’Infraestructures que dirigeix.
Josep Llácer ha indicat que “les dues zones presenten una imatge nova, renovada, en especial els jocs infantils de la Goleta, on pràcticament s’ha remodelat tota la zona i s’han millorat els jocs”.

El regidor ha explicat que, en el cas de la Goleta, “els jocs estaven enmig d’una zona d’arena que havia desaparegut. El primer ha sigut delimitar un nou espai per poder instal•lar la base de gespa artificial, al hora que s’ha actuat sobre el sistema de subjecció dels jocs al terra, que han estat canviats i reforçats perquè els anteriors estaven completament oxidats i podrits. I per acabar hem efectuat tasques de manteniment dels jocs”.

L’espai de jocs infantils de la platja de la Goleta presenta una imatge nova, completament renovada i segura per als menuts en haver-se substituït el terra per gespa artificial, i evita que davant una caiguda o bac es danyen els genolls o cames.

El regidor de Compromís ha explicat que els treballs efectuats en els jocs del passeig del País Valencià “han consistit en el canvi i millora de la base de suro que delimita la zona lúdica infantil amb la qual cosa evitem que els xiquets i xiquetes es facen ferides o arrapades en cas de caigudes”.

Les millores del passeig i la Goleta arriben després d’unes actuacions semblants en la zona de jocs de la Plaça d’Espanya, Calvari i Passeig Colon. La inversió ha sigut de 15.000 euros, subvencionada amb els fons PAP de la Diputació de València.