Bota al contingut principal

El regidor de Manteniment d’Infraestructures Agràries, Josep Llácer, de Compromís, ha confirmat que el dia 1 de juliol, inicien les tasques els primers treballadors contractats dins del pla per pal•liar la desocupació eventual agrícola (SEPE). El regidor i tècnics de l’Ajuntament van rebre el passat divendres els primers contractats per tal d’informar-los sobre les tasques a efectuar.

Josep Llácer ha explicat que “l’Ajuntament de Tavernes contractarà un total de 116 veïns que treballaran a partir de l’1 de juliol i fins finals de setembre gracies a la subvenció del Ministeri, que aporta 144.000 euros del Servei Públic d’Ocupació Estatal (SEPE), per a pal•liar la desocupació agrícola eventual”.

El regidor de Compromís ha confirmat que l’Ajuntament de Tavernes aporta uns altres 16.000 euros en concepte de reconeixement mèdic, quitança i material i equipament per arribar al cost total del programa, els 160.000 euros que es destinaran la nostra ciutat.

Els 116 treballadors que seran contractats es distribuiran en quatre torns de 29 homes per torns. El primer torn s’inicia l’1 de juliol i els següents el 21 de juliol, 11 d’agost i 1 de setembre.