Bota al contingut principal

Els tres joves guanyadors de les beques formatives convocades per la Diputació de Castelló ja s’han incorporat des de fa alguns dies a les labors municipals. En concret, els joves estan treballant en la secció d’esports, amb tasques en la piscina i en les pistes de pàdel, de cultura, amb la catalogació del fons bibliogràfic, i en la de psicolopedagogia, amb ajuda directa a l’encarregada del gabinet.
Alfred Remolar, l’alcalde de la localitat, ha destacat que “estes ajudes són molt importants per als joves, ja que a més de contribuir a la seua formació i experiència dins dels seus camps professionals beneficien amb les seues accions el bon funcionament del consistori”. En este sentit, “qualsevol iniciativa que s’active per integrar els més joves en el món laboral és bona i, per això, caldria augmentar les partides d’estos programes per poder arribar al màxim de persones possibles”, ha afegit el primer edil.
Betxí incorpora joves treballadors a les seues dependències per tercer any consecutiu, de forma que, a hores d’ara, ja han sigut 7 els beneficiaris que han ocupat els mesos d’estiu en la seua formació.