Anar directament a les notícies

Betxí construirà nous ninxols en el cementiri municipal

Publicat el en Governs amb Compromís

L’Ajuntament de Betxí ha licitat la construcció de 104 nínxols que s’ubicaran en les pròximes setmanes en el cementeri municipal i que donaran cobertura a les necessitats del municipi fins al 2017. Es dóna la circumstància que els sepulcres seran per primera vegada prefabricats, cosa que permetrà accelerar els temps de l’obra i aconseguir de forma més precisa les condicions de seguretat i higiene marcades per la normativa vigent.
Alfred Remolar, alcalde de la localitat, ha destacat que “la construcció correrà a càrrec d’una empresa local, com hem fet durant tota la legislatura, a diferència del que ocorria anteriorment, quan eren empreses de fora les que construïen els nínxols”.
El projecte compta amb un pressupost total de 50.000€ i es preveu estar executat en un mes, de forma que a finals de setembre estarà completament acabada. Esta millora s’emmarca dins del projecte global dissenyat per l’equip de govern de BLOC-COMPROMÍS per a renovar el cementeri municipal, en el que destaca el plantat de gespa i la imminent restauració i pintat de les parets perimetrals.