Bota al contingut principal

L’Ajuntament de Betxí ha licitat la construcció de 104 nínxols que s’ubicaran en les pròximes setmanes en el cementeri municipal i que donaran cobertura a les necessitats del municipi fins al 2017. Es dóna la circumstància que els sepulcres seran per primera vegada prefabricats, cosa que permetrà accelerar els temps de l’obra i aconseguir de forma més precisa les condicions de seguretat i higiene marcades per la normativa vigent.
Alfred Remolar, alcalde de la localitat, ha destacat que “la construcció correrà a càrrec d’una empresa local, com hem fet durant tota la legislatura, a diferència del que ocorria anteriorment, quan eren empreses de fora les que construïen els nínxols”.
El projecte compta amb un pressupost total de 50.000€ i es preveu estar executat en un mes, de forma que a finals de setembre estarà completament acabada. Esta millora s’emmarca dins del projecte global dissenyat per l’equip de govern de BLOC-COMPROMÍS per a renovar el cementeri municipal, en el que destaca el plantat de gespa i la imminent restauració i pintat de les parets perimetrals.