Anar directament a les notícies

Vila-real afronta la recta final “Ara tu decideixes” per confeccionar els pressupostos amb la participació directa de la ciutadania

Publicat el en Governs amb Compromís

La regidoria de Participació Ciutadana, dirigida per el regidor de Compromís, Xavier Ochando, afronta la recta final del “Ara tu decideixes”. Aquest projecte s’emmarca dins del quart procés de pressupostos participatius, que en la seua edició de 2015 incorpora per primera vegada la participació directa de la població mitjançant votació popular de les propostes presentades per les entitats ciutadanes. Les propostes més votades per la ciutadania s’inclouran posteriorment als Pressupostos Municipals de 2015 per a ser executades durant el pròxim any.

Els únics requisits per participar de la votació són ser major de 16 anys i estar empadronat a Vila-real. La data màxima per exercir el vot és el 8 de novembre. En paraules del regidor de Compromís: “per primera volta es dóna l’oportunitat directa als veïns i veïnes de participar activament dels pressupostos municipals. Transparència, gestió i participació són les bases fonamentals del projecte “Ara tu decideixes””. Les votacions s’han dut a terme presencialment en Atenció i Tràmits, en la planta baixa de l’Ajuntament, i en la Regidoria de Participació Ciutadana, situada a l’Espai Jove i per descomptat també online.