Bota al contingut principal

L’alcalde de Tavernes, Jordi Joan, ha manifestat que “Compromís porta treballant el pressupost del 2015 des d’octubre amb l’únic interés que l’Ajuntament funcione correctament i que la ciutat es desenvolupe amb normalitat”. La necessitat de treballar en el pressupost del 2015, segons ha dit, va sorgir en comprovar que l’àrea d’Hisenda no havia iniciat cap actuació.

 

El pressupost intenta garantir els serveis essencials i obligatoris que ha de prestar l’Ajuntament, alhora que dóna respostes a problemes sorgits en la legislatura. Així, es contempla executar el col·lector de la platja, però també millores en clavegueram,  mobiliari urbà, pintar els passos de vianants, regenerar el llac  de la Goleta, acabar el nou reté de la Policia Local, o millores en parc i jardins, enllumenat públic, Escola de Música i centres escolars, sense oblidar actuacions en la platja, com comprar més passarel·les.

 

Jordi Juan ha remarcat que “són, per tant, realistes, amb despeses adaptades als ingressos on es dóna prioritat a Serveis Socials i a la conservació d’edificis i vies públics. S’acompleixen les previsions de que, sanejada l’economia, iniciaríem menudes inversions amb recursos propis i sense préstecs bancaris”.

 

L’alcalde ha lamentat que el treball en els pressupostos del 2015 no s’haja correspost amb col·laboració del partit socialista, que no ha presentat propostes però ha posat obstacles, primer amb el col·lector de la platja, i ja solucionat amb el Pla Plurianual, van traure el tema del mur. “Del col·lector i del mur els regidors socialistes no s’han assabentat en la legislatura, no sabien ni l’estat dels projectes. Ara, els volen abanderar per justificar l’injustificable: fer oposició des del govern per desviar que no han fet res pel pressupost“.

 

Compromís afirma que no van a entrar en eixe joc perquè estan orgullosos del treball dels seus regidors en temes importants per a Tavernes com la depuradora, el mur del Vergeret, la canalització del Vaca, el col·lector, ampliació del cementeri i la revisió del PGOU.

 

L’alcalde ha afirmat que Compromís no va a entrar en disputes que no porten a cap  lloc i es dedicarà al que millor sap fer i han fet en la legislatura que no és altra cosa que estar pendents de la ciutat i dels ciutadans de Tavernes. “Anem a continuar treballant per la ciutat, amb propostes que beneficien el poble, sense partidisme ni electoralisme, i continuarem assumint la responsabilitat que tenim de governar l’Ajuntament. Eixe és el cami que ens vam marcar i que anem a seguir: administrar en benefici de tots els ciutadans“.