Bota al contingut principal

L’Alcalde de Tavernes, Jordi Juan, va informar a la Junta Local de Seguretat el termes del Decret d’Alcaldia mitjançant el qual s’ha procedit al tall de diversos camins rurals al costat del riu Vaca pel mal estat de la calçada.  També va informar d’un Ban del  Decret i l’establiment d’un reforç de la senyalització en la zona on està prohibida la circulació de vehicles per l’evident perill que pot comportar als usuaris.

 

L’alcalde va explicar que l’estat actual dels camins i situació derivada és conseqüència de l’absència d’actuacions de la Confederació en el riu Vaca. Jordi Juan va explicar que “la titularitat és municipal i va decretar la prohibició de la circulació rodada, encara que alguns usuaris continuen accedint, per l’evident perill. És un problema greu, que pot portar conseqüències als usuaris, i que s’agreuja a l’estiu per tractar-se de via transitada per veïns per accedir a la platja i zona rural”.

 

Els funcionaris que representen a la Subdelegació del Govern en la Junta Local de Seguretat es van quedar una còpia del decret i es van comprometre a transmetre al subdelegat la situació dels camins perquè que medie amb la Confederació del Xúquer una actuació en la zona.

 

El capità de la Guàrdia Civil, per la seua banda, va comunicar als reunits que ho comunicaria al SEPRONA perquè informe de la viabilitat de trànsit de vehicles pels camins afectats.