Bota al contingut principal

L’Ajuntament de Vila-real, a través de la Regidoria d’Economia, ha aconseguit “després de quasi tres anys de lluita i sol·licituds” dos tallers d’ocupació per aquest 2014, que suposaran treball i formació per a 24 persones durant set mesos. “Hui podem dir que s’ha fet justícia amb els aturats de Vila-real” ha expressat el regidor de Compromís, Pasqual Batalla, qui ha recordat que la Generalitat Valenciana “duu més de dos anys negant a Vila-real uns tallers que tant necessita la nostra ciutat”.

En concret seran 12 alumnes destinats a cadascuna de les dos especialitats formatives que han estat aprovades per una subvenció de 255.793 euros: d’atenció socio- sanitària a persones dependents en institucions socials i de creació i gestió d’esdeveniments. “La programació de les dos modalitats no és fortuïta sinó que hem pensant en un futur”, assenyalava Batalla, “el soci sanitari perquè sabem que és un sector amb bones perspectives d’ocupació i Vila-real a més compta amb una gran xarxa de centres assistencials on podria generar-se ocupació i, la segona especialitat, centrada en congressos i festivals, és perquè la ciutat pretén consolidar-se en aquest tipus d’esdeveniments on també s’obri un ventall de possibilitats laborals per a molta gent” afig.

“Ambdós mòduls seran una oportunitat per a 24 persones que no només rebran una ajuda econòmica durant set mesos sinó que cadascun d’ells, al finalitzar el curs obtindran un títol homologat que els serà de molta ajuda al mercat laboral”, explica l’edil de Promoció Econòmica “una qüestió per la qual hem treballat per aconseguir-ho”.

“Seguint la línia de #RescatemPersones, tant característica dels Governs amb Compromís hem prioritzat aquelles persones que més estan acusant l’actual situació econòmica i són més vulnerables”, segons ha expressat Batalla.