Bota al contingut principal

La regidoria de Contractació i Obres, presidida per la regidora Llum Sansaloní, de Compromís, executà des d’avui la millora de dues de les vies d’entrada a la ciutat, el Camí la Dula i la via Lepanto Riu. L’obra suposa una inversió de 70.000 euros i es compta amb l’ajuda de la Diputació.

Llum Sansaloni ha manifestat que “l’objectiu és millorar les condicions del trànsit en aquestes dues vies i la seguretat vial. En el cas de Lepanto Riu s’evitaran els embassament que es produeixen sempre que plou, dificulten el pas de vehicles i són un problema per als vianant. Amb l’actuació de Lepanto Riu atenem també les peticions dels veïns de la zona que esperaven des de fa molt anys un asfaltat d’aquesta via.”

El Camí la Dula està ja acabat i s’ha obert al trànsit aquesta vesprada. És la via que descongestiona l’entrada i d’eixida als vehicles del casc alt de la ciutat cap a Borderia.

Les obres de Lepanto Riu, la via ubicada a l’entrada des d’Alzira, s’està executant i es de preveure que s’acabe demà dimecres. Aquesta via desvia una gran quantitat del transit de la comarcal per dirigir-lo als poliesportiu, pavelló cobert o el C.P. Alfàndec.