Bota al contingut principal

El regidor de Turisme, Josep Llácer, de Compromís ha donat a conéixer la proposta inicial del seu departament a Aceplat, l’associació de comerciants i hostalers de la platja ” amb l’objectiu de promoure i potenciar la platja . Estem organitzant organitzant i planificant el calendari d’activitats que ajude a desestacionalitzar la platja i a promocionar l’estada i visita de turistes, sobre tot en èpoques com Pasqua.

 

El regidor ha indicat que “queden algunes accions per concretar” però ha confirmat que en la reunió mantinguda el passat dijous amb Aceplat en va avançar algunes del calendari d’actes i activitats previstos el primer semestre.

 

Així, com a complement dels actes que organitza la Falla de la Marina el cap de setmana entre el 27 i el 29 de març, coincident enguany amb l’inici de la setmana pasquera, destaca l’actuació de l’orquestra Crash la vesprada-nit del dissabte 28 de març. També ha confirmat l’actuació el diumenge de Pasqua de l’orquestra Montecarlo a la zona de Padur, mentre Aceplat serà qui es farà càrrec de la festa del cap de setmana de Sant Vicent. En ambdues festivitats, es programaran activitats infantils per als menuts.
Josep Llácer ha indicat que també es contempla un triatló a la platja el pròxim mes de juny. “El club d’atletisme “La Valldigna” efectua les gestions per organitzar-lo. S’ha pensat per al primer diumenge de juny, però la data és a confirmar. Si que està decidit que el segon diumenge de juny es muntaria una tirolina i rocòdrom portàtil per als més menuts”.

 

La regidoria de Turisme en col·laboració del restaurant Mediterrani té previst per al mes de juny un concurs culinari on s’hauria de confeccionar un dels plats típics de Tavernes: l’arròs al forn amb panses i mandonguilles d’abadejo i els postres amb ingredient obligat la taronja de Tavernes.

 

Al voltant d’aquesta idea base de promoció de la platja, Josep Llácer ha assenyalat la delimitació d’unes rutes a peu i amb bicicleta que connectaran el llac de la Goleta, la torre de Guaita, els ullals, el mirador i Sant Llorenç. “Es un projecte que s’executa dins del taller d’ocupació i on contemplem instal·lar panells informatiu i cartelleria per a cecs”.