Bota al contingut principal

L’equip participat per l’oficial de la Policia Local de Tavernes, Ángel Palomares, i l’agent Begoña Escorihuela, especialistes en violència de gènere, han rebut de mans del conseller de Governació, Luis Santamaria, el diploma acreditatiu i la felicitació de la Generalitat per haver obtingut la millor puntuació, un 9’5,  en el “I Curs d’Especialista” que s’ha celebrat al llarg del 2013 i 2014.

 

L’acte de lliurament de diplomes acreditatius ha tingut lloc el matí d’aquest dimecres dia 4 en l’IVASPE de Xest.  L’alcalde, Jordi Juan, i l’intendent de la Policia Local de Tavernes, Miguel Chofre, han acudit en representació de l’Ajuntament i han estat felicitats pel conseller Santamaria pel treball de formació que du a cap Tavernes quan a la violència de gènere.

 

L’alcalde, Jordi Juan, ha remarcat la implicació de l’Ajuntament de Tavernes en les tasques de formació perquè els agents puguen col·laborar eficaçment en la prevenció i eradicació d’aquesta problemàtica. També ha recordat que Tavernes ha estat pionera en molts programes europees de lluita i prevenció de la violència de gènere.

 

El treball premiat dels agents de Tavernes tracta sobre la violència de gènere i les xarxes socials en els adolescents. L’estudi ha estat molt ben valorat pel tribunal qualificador tant per la presentació i desenvolupament argumental de la problemàtica, com per l’actualitat d’una problemàtica on es constata que el 90% dels joves no distingeix que és violència de gènere i com els afecta en les xarxes socials.