Anar directament a les notícies

La Conselleria de Governació reconeix el treball-estudi de l’equip de Violència de Gènere de l’Ajuntament de Tavernes amb una distinció

Publicat el en Governs amb Compromís

L’equip participat per l’oficial de la Policia Local de Tavernes, Ángel Palomares, i l’agent Begoña Escorihuela, especialistes en violència de gènere, han rebut de mans del conseller de Governació, Luis Santamaria, el diploma acreditatiu i la felicitació de la Generalitat per haver obtingut la millor puntuació, un 9’5,  en el “I Curs d’Especialista” que s’ha celebrat al llarg del 2013 i 2014.

L’acte de lliurament de diplomes acreditatius ha tingut lloc el matí d’aquest dimecres dia 4 en l’IVASPE de Xest.  L’alcalde, Jordi Juan, i l’intendent de la Policia Local de Tavernes, Miguel Chofre, han acudit en representació de l’Ajuntament i han estat felicitats pel conseller Santamaria pel treball de formació que du a cap Tavernes quan a la violència de gènere.

L’alcalde, Jordi Juan, ha remarcat la implicació de l’Ajuntament de Tavernes en les tasques de formació perquè els agents puguen col·laborar eficaçment en la prevenció i eradicació d’aquesta problemàtica. També ha recordat que Tavernes ha estat pionera en molts programes europees de lluita i prevenció de la violència de gènere.

 

El treball premiat dels agents de Tavernes tracta sobre la violència de gènere i les xarxes socials en els adolescents. L’estudi ha estat molt ben valorat pel tribunal qualificador tant per la presentació i desenvolupament argumental de la problemàtica, com per l’actualitat d’una problemàtica on es constata que el 90% dels joves no distingeix que és violència de gènere i com els afecta en les xarxes socials.