Bota al contingut principal

La segona edició de la Jornada de Vilaemprén ha sigut tot un èxit amb la participació de 26 empreses de nova creació i 16 estands del programa Vilabeca. Si ja la primera edició que va tindre lloc l’any passat ja va tindre una bona acollida aquest any les xifres han rondat vora el doble d’empreses participants.

Vilaemprén és una de les apostes de l’equip de govern per tal de proporcionar als joves emprenedors una plataforma per donar a conèixer les seues iniciatives i projectes. Aquesta estratègia de desenvolupament econòmic que l’Ajuntament de Vila-real està duent a terme preten poder contribuir al creixement econòmic de la ciutat a través de la generació d’iniciatives innovadores.

Segons ha declarat Pasqual Batalla “Aquesta fira de la emprenedoria és una de les fites més notables del govern de la ciutat. Ha estat un acte obert a la ciutadania i dirigit als jóvens participants del programa Vilabeca així com empreses, emprenedors i estudiants”
A la jornada del Vilaemprén també s’ha donat a conéixer la Plataforma de Suport al Talent, creada i impulsada per l’Ajuntament de Vila-real i que té com a objectiu ser un punt de trobada per als becaris i les empreses.