Anar directament a les notícies

L’Ajuntament d’Albaida condicionarà el parc de “La Torre”

Publicat el en Governs amb Compromís

. En els propers mesos, la Diputació de València amb la col·laboració de l’Ajuntament d’Albaida, posarà en marxa les obres necessàries per a dotar d’equipaments i per a consolidar el parc de “La Torre”, situat en el casc urbà de la nostra ciutat.

Aquestes obres de millora esdevindran possibles degut al conveni signat entre l’Ajuntament d’Albaida i la Diputació de València, que permetrà millorar profundament l’aspecte d’una zona amb necessitat d’actuacions, amb la inversió per una quantia d’aproximadament 61.000 euros.

La millora està dirigida a dotar el parc natural més proper a la zona residencial “La Torre” de mobiliari infantil, així com bancs per a sentar-se, mentre que l’espai que queda lliure s’enjardinarà amb espècies autòctones. A més, es pavimentaran els accessos, es condicionarà l’espai actual que ocupen els contenidors del fem i s’il·luminarà adequadament per tal de garantir el trànsit de les persones pel parc.

En paraules de l’Alcalde de la ciutat d’Albaida, Josep A. Albert, “aquestes obres responen a la necessitat de millorar un espai degradat, inclòs dintre del casc urbà d’Albaida, com és aquest parc situat a la zona de “La Torre”. Precisament, per això, continua l’Alcalde: “s’ha buscat la col·laboració i l’ajuda de la Diputació de València, qui a través de l’Àrea de Medi Ambient, ha donat aquesta subvenció per a condicionar aquest espai considerat com un dels pulmos verds de la nostra ciutat”. I en eixe sentit, afegeix, “continuem esforçant-nos i treballant per aconseguir que les inversions continuen arribant a la nostra ciutat”.

Per últim, el Regidor d’Urbanisme i Patrimoni, Josep Penadés, ha assenyalat que “aquesta actuació fomenta la realització d’activitats de caràcter lúdic a la zona dirigides, sobretot, a la gent jove i que incideixen directament en el benestar dels veïns. A més, es porta a terme una nova actuació de desenvolupament mediambiental al municipi, que comptarà amb una zona verda més condicionada per a què tothom puga disfrutar-la ”.