Bota al contingut principal

Elda s’ha adherit a la campanya ‘Mans al Riu’ de la Fundació Limne, que porta organitzant-se des de l’any 2010, implicant a ajuntaments i ciutadania en la conservació i millora dels espais fluvials.

La regidoria de Medi ambient ha organitzat una eixida diumenge que ve 15 de novembre per a netejar el llit i voltants del nostre riu. L’eixida serà a les deu i s’ha pres com a punt de trobada el carrer Maestro Eliso Verdú, prop de la petanca dels Tres-cents Habitatges.

L’edil de l’àrea, Pilar Calpena, ha explicat que l’activitat té un marcat caràcter lúdic i didàctic i està oberta a tota la ciutadania. Per açò ha animat a tots els eldenses a participar, amb la finalitat de passar un matí de convivència en la naturalesa i alhora ajudem a netejar i recuperar el nostre llit. A més d’arreplegar els desaprofitaments també es van a separar amb la finalitat de facilitar el seu reciclat.

Amb l’objecte de calcular el material, l’organització prega que les persones interessades a participar s’inscriguen prèviament enviant un email a [email protected] o cridant als telèfons 963156841 / 654076533.

‘Mans al Riu’ és una campanya anual de neteja de rius que té per objectiu fomentar la consciència ciutadana cap a la conservació dels rius i netejar de residus els entorns naturals. Durant l’última edició de la jornada de voluntariat van participar 17 municipis i prop de 400 voluntaris, que van retirar 5 tones de residus dels trams de riu en els quals es va actuar.