Bota al contingut principal

La vicesecretaria general de la Federació Valenciana de Municipis i Províncies, Eva Sanchis, s’ha reunit amb el Director General de Política Lingüística, Ruben Trenzano, de la Conselleria d’Educació, Cultura i Ciència.

Així doncs, la Federació Valenciana de Municipis i Províncies continua amb la ronda de contactes que manté amb les diferents administracions públiques.

Aquesta ronda de contactes té com a objectiu impulsar el municipalisme i vincular els ajuntaments valencians amb la resta de l’administració pública. Amb aquesta reunió amb el responsable de la política lingüística del govern valencià es va acordar augmentar la col·laboració en la difusió de campanyes lingüístiques en l’àmbit municipal així com estudiar la manera de fer arribar tots els serveis que ofereix la Direcció General a tots els municipis del territori valencià.

Des de la FVMP, s’ha considerat com a essencial la bona disposició mostrada pel director general per a treballar coordinats i coordinar esforços que suposen una millora de la política lingüística.