Bota al contingut principal

La seu nacional de Compromís va acollir ahir la presentació del nou manual de treball dirigit a regidors i regidores de la coalició valencianista escrit per Josep Lluís Romero en col·laboració amb el grup de Compromís a la Federació Valenciana de Municipis i Províncies (FVMP). La presentació d’aquest nou llibre es realitzarà per totes les comarques del País Valencià i ahir va ser el torn de la ciutat de València, Horta Nord i Horta Sud. La presentació va estar realitzada pel mateix Josep Lluís Romero, Emili Altur, diputat de la Diputació de València i Eva Sanchis, vicesecretària general de la FVMP.

Aquest manual és una “eina bàsica” per a regidors i regidores de Compromís com va reconèixer Emili Altur. Per la seua part, Josep Lluís Romero, autor del llibre i membre de l’àrea d’assessorament jurídic de Compromís a la FVMP va fer palesa “la necessitat d’aquest tipus de publicacions per part de l’organització a causa del gran nombre de regidories que es van obtindre en les passades eleccions locals de maig de 2015”.

Per la seua part, Eva Sanchis, vicesecretaria general de la FVMP, va deixar clara “la importància que té el municipalisme dins de la política valenciana”. Per això va explicar l’aposta del grup de Compromís a la FVMP per impulsar la formació de càrrecs electes municipals de tot el País així com millorar i impulsar les eines d’assessorament jurídic per als càrrecs públics locals.