Bota al contingut principal

El conseller d’Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball, Rafa Climent, mostrarà per segon any consecutiu el suport del Consell al sector del taulell a la Fira CERSAIE 2016 de Bolonya. Anirà acompanyat per la directora general d’Internacionalització María Dolores Parra.

Aquesta fira és l’exposició internacional més important del sector ceràmic per a arquitectura i bany. En ella, les empreses valencianes traslladaran les seues últimes tendències i dissenys. L’esdeveniment se celebra al recinte firal de Bolonya entre el 26 i el 30 de setembre i hi participaran quasi 900 firmes.

El conseller Rafa Climent ha manifestat que “espera que aquest certamen permeta a les empreses del sector captar nous compradors, augmentar el seu nombre de vendes a l’exterior i, per tant, aconseguir un nou impuls a les exportacions i, en general, a l’activitat de la indústria taulellera”.

El conseller mantindrà una trobada amb representants d’ASCER, on tindrà l’oportunitat de conèixer de primera mà el balanç exportador del sector durant aquest any, així com les expectatives de venda previstes.

A més, Climent, també visitarà dimecres al matí els estands d’algunes de les empreses participants, i realitzarà una visita al sector dels esmalts, colors i fregides de la mà de ANFFECC (Associació Nacional de Fabricants de Fregides, Esmalts i Colors ceràmics).

CERSAIE

CERSAIE reuneix anualment a prop de 100.000 professionals i és la fira del sector amb més capacitat d’atracció de visitants estrangers. L’Estat espanyol és el que més expositors estrangers aporta, amb més del 50% del total.

Concretament, 94 empreses de l’Estat espanyol que fabriquen taulells i paviments ceràmics componen enguany la participació a la 33a edició d’aquest certamen. El 2015 la fira va rebre un total de 101.000 visitants, d’els quals 48.321 provenien de 150 països, el que converteix al certamen bolonyès a la fira més internacional del sector ceràmic.