Anar directament a les notícies

El Servef posarà en marxa el pròxim any un servei de punts mòbils d’atenció

Publicat el en Economia i Ocupació Governs amb Compromís

El secretari autonòmic d’Ocupació, Enric Nomdedéu, ha avançat que el Servef implantarà el pròxim any un servei de punts mòbils d’atenció que abastarà tot el nostre territori.

Nomdedéu ha explicat que es tracta d’una iniciativa inclosa en el Pla Estratègic del Servef Objectius Estratègics del Pla per a 2017, aprovats per unanimitat pels agents socials i econòmics i que persegueix acostar “els serveis públics a tots els ciutadans, visquen on visquen”.

“L’objectiu és que tots els ciutadans puguen accedir en igualtat de condicions als serveis d’atenció i gestió de les polítiques actives d’ocupació que la Generalitat posa a la seua disposició”, ha declarat.

En aquest sentit, Nomdedéu ha explicat que el Servef està treballant en polítiques per a millorar l’accés dels usuaris als seus serveis, com la APP que pròximament es presentarà.

El Servef preveu posar en marxa tres oficines mòbils, una en cada província i realitzaran recorreguts per tot el territori prioritzant les zones amb més dificultats de comunicació “millorant l’accessibilitat als serveis del Servef així com la qualitat de vida dels ciutadans en evitar desplaçaments, especialment en les àrees rurals”.

Els ciutadans podran realitzar la quasi totalitat dels serveis que es realitzen en una oficina i explicaran, a més, amb punts informàtics per a poder gestionar ofertes de treball.