Bota al contingut principal

La directora general d’Internacionalització, María Dolores Parra, ha donat la benvinguda als participants i organitzadors del primer acte del Digital Health Venture Forum, l’anomenada Venture Academy Session.

La Venture Academy Session és una sessió preparatòria de l’esdeveniment central del Digital Health Venture Forum que se celebra dimarts, 25 d’octubre, en la qual les startups que així ho desitgen poden practicar la seua presentació davant els jutges i rebre consells i instruccions per a traure-li el millor rendiment l’endemà.

La directora general d’Internacionalització ha felicitat a les empreses seleccionades -en la sessió d’aquesta vesprada n’han participat 10 de valencianes de les 15 seleccionades, 8 d’altres territories de l’Estat i 9 de la resta del món- i ha agraït a Tech Tour International la selecció de València com a seu d’uns dels seus esdeveniments tecnològics més capdavanters.

En aquest sentit, ha assenyalat que “no hem de perdre de vista que l’elecció de València com a seu per al Digital Health Venture Forum s’emmarca en l’existència al nostre país d’un ecosistema emprenedor i innovador de primer ordre”.

Així mateix, ha afirmat que aquest tipus d’esdeveniments enllaça amb una altra de les apostes d’aquesta conselleria centrada en la inversió forana al nostre territori. “Una inversió que pot venir de la mà d’esdeveniments com aquest que faciliten el desenvolupament de projectes que incidisquen en el desenvolupament econòmic, esdeveniments que ajuden a construir una imatge com a territori innovador i emprenedor i esdeveniments que animen les nostres empreses a escometre nous projectes”.

“La celebració del Digital Health Venture -ha continuat- constitueix una oportunitat perquè els actors locals de l’ecosistema emprenedor, com startups, acceleradores, parcs científics, indústries tecnològiques consolidades i incubadores, coneguen el nivell del treball que s’està realitzant en altres països i tinguen l’oportunitat d’intercanviar o conèixer experiències de les delegacions d’inversors globals”.

En la seua intervenció, María Dolores Parra ha assenyalat, així mateix, que el sector de Salut Digital és un sector estratègic en el marc de l’Estratègia d’Especialització Intel·ligent per a la Recerca i Innovació (RIS3-CV).