Bota al contingut principal

Un total de vint-i-tres importadors, distribuïdors i prescriptors es desplacen aquesta setmana a casa nostra per a conèixer l’oferta d’hàbitat i materials de construcció de més de 100 empreses valencianes en el marc d’una missió inversa organitzada per IVACE Internacional.

La directora general d’Internacionalització, María Dolores Parra, ha explicat que amb aquesta missió “acostem les oportunitats de negoci d’interessants mercats a les empreses valencianes. Volem facilitar a les empreses nous contactes comercials i la possibilitat de participar en projectes del canal contract en mercats com Austràlia, Madagascar, Regne Unit o Rússia”.

“Aquestes missions tenen una gran acceptació per part de les empreses -en aquesta ocasió s’hi han inscrit 102 empreses- ja que els oferim la possibilitat de fer nous contactes sense eixir de la seua casa. A més, també són molt apreciades pels importadors que destaquen la professionalitat d’aquest tipus d’accions gràcies a les quals concentren en dues jornades un gran nombre de reunions i contactes comercials”, ha assenyalat.

En la selecció de compradors s’ha tingut en compte l’interès per incorporar noves empreses i productes valencians al seu portfòlio, així com la seua participació en projectes del canal contract en els seus països d’origen.

En aquesta ocasió, IVACE Internacional ha aconseguit la participació d’importadors, distribuïdors i prescriptors d’il·luminació, moble, tèxtil llar i materials de construcció de mercats com Austràlia, Alemanya, Algèria, Corea, Indonèsia, Irlanda, Kuwait, el Marroc, Madagascar, Polònia, Regne Unit, Rússia i Turquia.

La missió inversa ha començat dimarts, amb la ronda de reunions i entrevistes personals en l’hotel Primus de València, que s’estendran tot el dia 16 en el mateix emplaçament. El dia 17 de novembre, els importadors de materials de construcció es desplaçaran a la seu de la Cambra de comerç de Castelló per a facilitar les reunions amb empreses castellonenques del sector.

La resta d’importadors aprofiten aqueix dia per a visitar les instal·lacions de les empreses per les quals hagen mostrat major interès.

Canal contract

El canal contract és un canal de distribució de productes d’arquitectura i decoració, relacionat amb els mercats d’hàbitat o decoració, abastant els sectors del moble, il·luminació, tèxtils, taulells i altres revestiments ceràmics, pedra, i manufactures en fusta.

En aquest tipus de canal juguen un paper molt important els prescriptors que són generalment arquitectes, dissenyadors d’interior i decoradors, amb un paper decisori en la selecció i compra dels productes destinats als projectes en els quals participen. Per açò, és important incloure’ls en aquest tipus de missions.

Els clients finals d’aquests productes solen estar relacionats amb la construcció, disseny i decoració de complexos residencials, locals comercials, instal·lacions sanitàries, centres educatius, institucions penitenciàries, aeroports i edificis governamentals.