Bota al contingut principal

La Conselleria d’Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball, a través del Servef, ha publicat en el Diari Oficial de la Generalitat Valenciana les subvencions per a fomentar projectes d’ocupació amb suport en empreses ordinàries.

Es tracta d’ajudes destinades per a realitzar accions d’acompanyament i suport a la inserció laboral de les persones amb diversitat funcional que duen a terme les corporacions locals o les entitats sense ànim de lucre.

El Servef destinarà un màxim de 62.000 euros per persona atesa, tant per les corporacions locals com per les entitats que es distribuiran segons el temps d’acompanyament. Així, durant els primers sis mesos se subvencionaran 500 euros per persona atesa, entre els 7 i els 12 mesos, 400 euros, i entre els 13 i 18 mesos, 200 euros.

Amb aquestes ajudes, el Consell vol promoure la inserció laboral de les persones amb diversitat funcional com un mitjà d’integració en la comunitat i millora de la seua qualitat de vida i independència i autonomia.