Bota al contingut principal

IVACE Internacional ha publicat hui en el DOGV les convocatòries de beques d’especialització en internacionalització dirigides a joves aturats menors de 30 anys: IVACE E+E, Exportació i Ocupació i IVACE Exterior.

La directora general d’Internacionalització, María Dolores Parra, ha destacat “la voluntat d’IVACE de formar recursos humans en una matèria que actualment és una garantia per a la inserció laboral. A més de formar els joves, contribuïm al fet que existisquen recursos humans especialitzats que contribuïsquen i faciliten la internacionalització de l’empresa després de la seua incorporació en la mateixa”.

“Hem comprovat que els becaris aconsegueixen treball als pocs mesos d’acabar la beca, la qual cosa per a nosaltres és una enorme satisfacció que ens anima a seguir treballant en aquesta línia”, ha indicat.

Així mateix, Parra ha destacat que una de les beques, la IVACE E+E concretament, es dirigeix específicament a tècnics superiors de Formació Professional de les famílies d’Administració i Gestió o Comerç i Màrqueting. En 2016 IVACE publica 30 beques E+E.

Aquestes beques permeten una formació teòrica a través d’un curs de gestió operativa de comerç exterior, així com la realització de pràctiques en empreses que es troben en qualsevol fase del procés d’internacionalització i en Associacions Sectorials. Tenen una durada de nou mesos i són remunerades.

El termini de presentació de sol·licituds comença demà, 29 de novembre, i finalitza el pròxim 30 de desembre de 2016.

Els candidats podran trobar tota la informació en la web d’IVACE

Beques IVACE Exterior

IVACE Internacional obri la convocatòria, així mateix, de les Beques IVACE Exterior. Setanta beques en 2016 dirigides a graduats universitaris aturats i menors de 30 anys.

Es tracta d’unes beques d’un any de durada que permeten els joves adquirir una formació pràctica que es desenvolupa en les filials d’empreses valencianes en l’exterior, en organismes de promoció de la internacionalització -com ara Oficines Comercials i delegacions d’IVACE- i en Associacions Sectorials i altres organismes.

“Des de la Conselleria d’Economia Sostenible estem treballant per un model d’economia que potencie el valor econòmic de les persones i de les idees en lloc dels recursos materials i en el qual la innovació, la creativitat i l’aprenentatge continu passen a ser claus per a la generació de competències”, ha explicat.

Els candidats podran trobar tota la informació en la web d’IVACE

El termini per a sol·licitar les beques IVACE Exterior comença demà dimarts, 29 de novembre i finalitza el 13 de gener de 2017.

Ambdues convocatòries de beques compten amb finançament europeu a través del Fons Europeu de Desenvolupament Regional (FEDER).