Bota al contingut principal

El conseller d’Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball, Rafa Climent, ha animat les empreses valencianes “a no perdre el tren de la revolució digital, ja que la no utilització de tecnologies d’informació i comunicació suposa en l’actualitat un factor de exclusió de la innovació”.

En aquest sentit, ha indicat que la globalització “ha substituït la vella imatge que teníem de l’empresa tradicional per una altra de nova en la qual entren en joc variables com les empreses multinacionals, que, mitjançant l’ús de les TIC, aconsegueixen dominar els processos d’innovació, per on flueix el coneixement i l’activitat econòmica”.

Rafa Climent ha participat en l’acte d’obertura del congrés “2nd International BPW Spain Connecting Plus”, que se celebra durant els dies 1 i 2 de desembre a València. Aquest congrés organitzat per la Federació Espanyola d’Empreses i Professionals (BPW Spain), a través de ponents de gran prestigi internacional, aborda els temes que s’albiren com el present i el futur immediat de la nostra societat.

El conseller considera que els problemes i desafiaments més importants als quals s’enfronta la nostra societat en els propers anys són els relacionats amb el canvi climàtic i la contaminació ambiental, el desenvolupament, que ha de ser sostenible, la desigualtat, la pobresa, i les exclusions d’àmplies capes de la població dels ordres socials i econòmics.

“Aquests problemes i desafiaments requeriran un major compromís, transparència i credibilitat per afrontar-los”, ha afegit.