Bota al contingut principal

El conseller d’Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball, Rafa Climent, ha destacat “la importància d’explicar dins del nostre teixit productiu amb empreses que en si mateixes són innovadores, per la seua gran capacitat per crear ocupació de qualitat i per exportar i tenir presència internacional. Hem de tendir al fet que cada vegada hi hagen més empreses d’aquest tipus”.

Rafa Climent ha visitat les instal·lacions de l’empresa alacantina Laboratoris Quinton, situada a Cox, en la Vega Baixa, i impulsora de la ‘Teràpia Marina’ mitjançant diferents productes que tenen com a matèria primera l’aigua del mar, que s’apliquen per al tractament de múltiples malalties en l’àmbit de la gastroenterologia, odontologia, pediatria, ginecologia, medicina esportiva, oftalmologia, fisioteràpia respiratòria, reumatologia o endocrinologia.

Aquesta empresa alacantina té previst augmentar la seua facturació un 25% en 2017 i distribueix productes en més de 30 països. El conseller ha emmarcat aquesta visita en la política del Consell de conèixer des del terreny les empreses de la Comunitat “per veure com treballen i quins són les seues necessitats”.

En aquest sentit, Rafa Climent ha ressaltat “la disposició de la conselleria a ajudar a totes les empreses i també en concret a aquelles empreses exportadores, ja que en l’àmbit de la internacionalització podem ajudar-les perquè, en tots aquells països en els quals tenim contactes, els siga més fàcil exportar i fins i tot internacionalitzar-se”.

A més de constituir un exemple d’innovació per tot el procés d’elaboració de productes a partir d’aigua marina, el conseller ha explicat que “aquesta empresa també destaca pels seus projectes de responsabilitat social corporativa i de conciliació laboral, que en definitiva són també són aspectes molt importants per a fomentar una economia sostenible socialment, que vaja més enllà dels aspectes purament financers, en la qual es tenda a cada vegada un major benestar laboral”.