Bota al contingut principal

La directora general d’Internacionalització, María Dolores Parra, ha participat en la jornada per informar sobre la participació a BIO International Convention, l’esdeveniment de referència mundial per al sector de la biotecnologia.

Maria Dolores Parra ha explicat que IVACE està apostant per la internacionalització del sector de la Biotecnologia i per això, està impulsant i donant suport a la participació d’empreses valencianes en l’esdeveniment de referència a nivell mundial per a aquest sector.

BIO International Convention se celebra del 19 al 22 de juny de 2017 a San Diego (Estats Units) i representa una oportunitat per al sector de la biotecnologia, ja que és la trobada de partnering més important a nivell internacional.

IVACE Internacional coordina la participació de la delegació valenciana al Pavelló Oficial organitzat per l’ICEX Espanya Exportació i Inversions.

“Per primera vegada la delegació valenciana tindrà una àrea diferenciada (35 m2) dins el Pavelló espanyol (140 m2) i reagruparà les empreses participants sota la denominació de Bioregió Comunitat Valenciana. A més, les empreses valencianes que participen amb IVACE tindran un descompte del voltant d’un 60% en els costos de participació”, ha explicat.

A aquest suport se suma que IVACE costeja les despeses de lloguer i decoració de l’àrea valenciana dins del pavelló espanyol.

“El nostre objectiu és facilitar al màxim la participació d’empreses valencianes en aquest esdeveniment que pot marcar un punt d’inflexió per a l’estratègia internacional de les empreses”, ha indicat María Dolores Parra.