Bota al contingut principal

El secretari autonòmic d’Ocupació, Enric Nomdedéu, ha exposat als estudiants que han assistit al XVI Fòrum d’Ocupació i Emprenedoria els principals reptes que el Servef s’ha marcat per als pròxims anys. Nomdedéu, que ha oferit una xarrada, ha assenyalat que, pese que les dades confirmen que l’evolució del mercat de treball és positiva ja que des de l’inici de la legislatura s’han creat 106.700 llocs de treball “el Servef no es pot conformar ja que encara hi ha 158.000 famílies valencianes que tenen a tots els seus membres en atur”.

En aquest sentit, el secretari autonòmic ha avançat que el Servef prioritzarà actuacions per als col·lectius més vulnerables. “Un mercat de treball que funciona per als quals tenen menys oportunitats (joves, dones, parats de llarga durada) és un mercat que funciona per al conjunt de la societat. Així, s’ha referit als projectes engegats aquesta legislatura, com AvalemJoves o AvalemExperiencia.

De la mateixa manera, ha assenyalat que un altre dels reptes del Servef és acostar les polítiques d’ocupació al territori i a les seues necessitats. D’aquesta manera, ha explicat que el Servef ha recuperat els pactes territorials per l’Ocupació de manera que les polítiques d’ocupació es dissenyen des dels municipis cap als municipis.

Finalment, Nomdedéu ha destacat que el Servef va a adaptar-se al nou context i modernitzarà i acostarà els serveis que ofereix als ciutadans. “Fa falta dissenyar els serveis del Servef per a agilitar la gestió i oferir un servei més pròxim als ciutadans”, ha conclòs.