Bota al contingut principal

La directora general d’Internacionalització, María Dolores Parra, s’ha desplaçat a Barcelona per participar en l’esdeveniment 4 Years From Now (4YFN) del Mobile World Congress, un dels esdeveniments més importants a nivell internacional del sector de les startups.

Maria Dolors Parra ha explicat que IVACE participa en un espai col·laboratiu de Las Naves, juntament amb una nodrida representació de l’ecosistema emprenedor valencià. “L’objectiu d’aquest espai compartit és donar visibilitat al teixit emprenedor que València ofereix, en particular a les startups, i generar també així un reclam perquè empreses de tot el món s’instal·len i desenvolupen el seu treball a la ciutat”, ha explicat.

Aquest esdeveniment, que obri les portes fins dimecres, 1 de març, celebra aquest any la seua quarta edició, i comptarà amb la representació de més de 200 països. Està consolidat com un espai de referència per a emprenedors i emprenedores, així com per a empreses emergents digitals i tecnològiques.

A l’estand valencià, promogut per l’espai col·laboratiu Las Naves, juntament amb la xarxa VIT Emprén, a més d’IVACE, estaran presents la Fundació Finnova, Business Booster, Demium Startups, Big Ban Angels, la Fundació Socialnest i Plug and Play Spain, fent visible el teixit emprenedor de València.

A més, aquest any s’ha seleccionat 10 startups de la xarxa VIT Emprén, que ja estan comercialitzant els seus productes o serveis relacionats amb noves tecnologies i que busquen interessos comercials en mercats nacionals i internacionals. Les seleccionades han estat Comprea, Fotawa, Amarre, Relendo, Beroomers, itbook, Carcrash, Casfid, Mr Jeff i Voicemod.