Bota al contingut principal

La Conselleria d’Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball, a través del Servef, ha convocat hui en el Diari Oficial de la Generalitat Valenciana ajudes per a fomentar la contractació de persones amb diversitat funcional o malaltia mental.

D’aquesta manera, el Servef destinarà 1,4 milions d’euros a les empreses o agrupacions físiques o jurídiques que incorporen a persones amb diversitat funcional (amb un grau de discapacitat reconegut igual o superior al 33%) i a les persones amb malaltia o trastorn mental diagnosticat per centres públics de salut mental.

Així mateix, el Servef també subvenciona la conversió de contracte parcial a indefinit de les persones amb diversitat funcional o malaltia mental “a fi de fomentar l’ocupació de qualitat”.

El Secretari Autonòmic d’Ocupació, Enric Nomdedéu, ha explicat que aquesta subvenció té per objecte afavorir la inserció laboral de les persones amb discapacitat en el mercat ordinari de treball, ja que es tracta d’un col·lectiu amb majors dificultats”.

Nomdedéu ha destacat que per al Servef és una prioritat el suport a les persones amb diversitat funcional. Així, ha recordat que els Centres Especials d’Ocupació reben més de 22 milions d’euros, una ajuda que s’ha incrementat en més de 3 milions d’euros.