Bota al contingut principal

Les empreses de base tecnològica han presentat enguany el doble de sol·licituds a la convocatòria CREATEC-CV de l’IVACE per a la contractació de serveis d’investigació i desenvolupament tecnològic, despeses de personal investigador, així com per a la compra de béns d’equip.

En total han estat 62 els projectes presentats per les empreses, davant dels 31 de la convocatòria de l’any anterior.
La majoria de les sol·licituds presentades pertanyen als sectors d’enginyeria, tecnologies de la informació i la comunicació, materials elèctrics i tèxtil-confecció.

Com a novetat d’enguany, els ajuts d’aquesta convocatòria es concediran a través de subvencions a fons perdut davant dels préstecs de la convocatòria anterior, pel que no serà necessari que els beneficiaris aporten garanties per obtenir l’ajuda.

L’Institut Valencià de Competitivitat Empresarial donarà suport fins a un 50% dels costos subvencionables dels projectes, el que es tradueix en un ajut de fins a 87.500€ per projecte. Així doncs, les empreses segueixen fent valer la seua aposta per la innovació, la diferenciació i per mantenir-se al mercat amb garanties d’èxit.

Així les coses, es té previst concedir les ajudes el pròxim estiu i s’està treballant en la convocatòria CREATEC-CV de 2017 que es publicarà en els propers mesos.