Bota al contingut principal

La Conselleria d’Agricultura, Medi Ambient, Canvi Climàtic i Desenvolupament Rural ha destinat un milió d’euros a les ajudes per als consells reguladors o òrgans de gestió de les figures de qualitat diferenciada agroalimentària, així com entitats associatives gestores de l’autorització l’ús de la marca CV.

El pressupost per a aquestes subvencions s’ha incrementat aquest any en 200.000 euros respecte a 2016, quan el total destinat era de 800.000 euros. L’objectiu dels ajuts és fomentar la participació de productors agrícoles i la promoció dels productes.

Al nostre territori gaudim d’una producció agrària obtinguda sota les premisses d’identitat, qualitat i distinció. Configuren un model alimentari propi, reconegut, apreciat i difós a la resta del món.

Aquesta posada en valor dels productes fa que les marques de qualitat valencianes, a través dels consells reguladors, constituïsquen una de les riqueses gastronòmiques més singulars del nostre territori.

A més de revalorar el producte, revitalitzen les nostres zones de producció, il·lusionant als nostres agricultors que troben en les denominacions d’origen el reconeixement a la tradició i el saber fer mil·lenari.

Com a novetat, enguany els tràmits s’han de fer a través de mitjans electrònics, i per això presentar les seues sol·licituds telemàticament a través de la seu electrònica de la Generalitat a la següent adreça web.