Bota al contingut principal

El conseller d’Economia Sostenible, sectors productius, Comerç i Treball, Rafa Climent, i el director general de Comerç i Consum, Natxo Costa, han mantingut avui una reunió de treball amb la directora general de Comerç i del Consorci de Comerç, Artesania i Moda de Catalunya, Muntsa Vilalta.

En aquesta reunió la Generalitat Valenciana i la Generalitat Catalana han intercanviat experiències i propostes en l’àmbit del comerç i de l’artesania. En aquest sentit, han abordat la seua postura sobre la Llei de Comerç de l’Estat i tots els representants han coincidit que hi estan en desacord perquè “envaeix competències autonòmiques”.

Natxo Costa ha destacat que “compartim la visió de la problemàtica que genera la llei en la regulació dels horaris comercials, i el suport cap al comerç tradicional; i, per tant, coordinarem les accions per poder donar resposta a les demandes del sector”.

Per això, el director general ha explicat que les dues institucions mantindran “una relació fluïda per intercanviar informació i experiències en qüestions i problemàtiques del sector”.

Així mateix, ambdues administracions han intercanviat informació sobre temes de comerç i artesania. “Els hem informat de l’estat de tramitació i dels objectius que es plantegen en el PATSECOVA i també hem parlat del món associatiu i de les diferents línies de subvenció que tenim en marxa”, ha explicat Natxo Costa