Bota al contingut principal

El conseller d’Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball, Rafa Climent, ha visitat les instal·lacions i el centre logístic de l’empresa de distribució Masymas Supermercats, ubicats a Pedreguer. Aquesta empresa compleix 75 anys i compta amb 129 supermercats de proximitat, entre ells, el primer supermercat ecoeficient, que es troba a Xàbia.

En aquest sentit, Rafa Climent ha felicitat l’empresa per la seua trajectòria, per la seua inserció en la societat i per les seues bones pràctiques, per exemple en matèria de medi ambient. “És important que les empreses, a més de guanyar diners també aporten valors en pro dels seus veïns i veïnes, ja que les empreses també han de ser sostenibles social i mediambientalment, pensant en el futur de la societat”.

El conseller ha emmarcat aquesta visita en “la pràctica que des de la Conselleria d’Economia Sostenible s’està impulsant de visitar tot el territori i conèixer les inquietuds i problemes que tenen les nostres empreses i, així, fer una política de baix a dalt”.

Rafa Climent ha ressaltat que “és important escoltar el que diuen les nostres empreses, per definir millor les línies de treball a seguir en àmbits com el comerç i en temes com el dels horaris, que només es poden solucionar des del diàleg, buscant l’equilibri entre les parts, per superar les contradiccions entre les lleis de l’Estat, les autonòmiques i la pròpia realitat, i per tant cedint tots per arribar a un acord”.