Bota al contingut principal

El Ple del Consell ha aprovat un conveni entre la Conselleria d’Economia Sostenible, sectors productius, Comerç i Treball i la Universitat de València per contribuir a la creació i funcionament de la Càtedra d’Economia del Bé Comú durant l’exercici 2017. Aquest conveni està dotat amb una quantitat màxima de 30.000 euros.

Aquest conveni té per objecte crear una Càtedra d’Economia del Bé Comú, amb la finalitat que, a través de la mateixa, es realitzen activitats formatives, culturals, de difusió i d’investigació dirigides al coneixement i suport de l’Economia del Bé Comú.

La Generalitat s’ha fixat, entre els seus objectius, establir les bases per avançar cap a un model econòmic sostenible.

Entre les diferents propostes vinculades amb l’economia sostenible com a patró de creixement, es troba l’Economia del Bé Comú.

Aquest model proposa desenvolupar una economia de mercat ètica i sostenible, fonamentada en els mateixos valors constitucionals que totes les persones reconeixen com a universals: dignitat humana, solidaritat, sostenibilitat ecològica, justícia social, transparència i participació democràtica.

La Universitat de València és una entitat de dret públic que desenvolupa activitats de docència, investigació i desenvolupament científic i tecnològic, interessada a col·laborar en el desenvolupament d’iniciatives i activitats sobre Economia del Bé Comú.