Bota al contingut principal

Representants dels ajuntaments de Gandia, Oliva, Silla, Benifairó de la Valldigna, Xeraco, Palma de Gandia, Simat i Tavernes de la Valldigna han assistit a la jornada informativa sobre el programa ‘Comença a Exportar’, celebrada este matí en l’Ajuntament de Tavernes de la Valldigna.

La reunió, que ha estat presidida per la directora general d’Internacionalització, María Dolores Parra, i l’alcalde de Tavernes de la Valldigna, Jordi Juan, i ha comptat amb la participació del director del Departament Internacional de la Cambra de comerç de València, Vicente Mompó, busca donar a conèixer l’engegada del programa ‘Comença a Exportar’, un cicle de mòduls que es poden realitzar de forma gradual per a facilitar a les empreses l’inici a l’exportació.

María Dolores Parra ha explicat que “Comença a Exportar” s’emmarca en el desenvolupament del Programa Global, engegat per IVACE Internacional i Cambres de comerç per a facilitar l’accés als recursos i suports en matèria d’internacionalització a les empreses valencianes.

Aquesta és la primera d’una sèrie de reunions i jornades que se celebraran en les pròximes setmanes en diferents comarques per a donar a conèixer a alcaldes, regidors i ADLs la posada en marxa d’aquest programa.

“Volem aconseguir, per una banda, ser més eficients i sumar entre tots més recursos i coordinar les accions i per l’altra, arribar als punts del territori on no havíem arribat fins al moment”, ha destacat Parra.

‘Comença a Exportar’ es gratuït per a les empreses i està cofinançat al 50% per la Generalitat i la resta per les Cambres de Comerç amb el 50% que FEDER els aporta.

La setmana pròxima està previst celebrar jornades informatives a Aldaia, Benissa, Torreblanca, Bunyol i Sagunt.