Bota al contingut principal

La directora general d’Internacionalització, María Dolores Parra, ha participat en l’acte d’assignació de destinacions de les beques IVACE Exterior. Durant la trobada amb els becaris, Parra ha animat als 70 joves a aprofitar al màxim aquesta oportunitat d’aprendre en mercats exteriors.

“Les beques IVACE Exterior són una aposta d’aquesta conselleria per a formar a joves en internacionalització i dotar les empreses del nostre territori de personal especialitzat, amb experiència en l’exterior i amb formació pràctica i teòrica en aquest àmbit”, ha indicat.

IVACE Internacional ha concedit 70 beques que desenvoluparan el seu programa formatiu en 43 Oficines Econòmiques i Comercials d’Espanya en l’exterior o en les filials en l’exterior de 22 empreses valencianes. Entre les destinacions figuren llocs com Taipei, Nova York, Ottawa, Manila, Chicago, Casablanca, Milà, París, Nova Delhi, la Haia, Abidyan, Londres, Brussel·les, o Kuala Lumpur.

La directora ha felicitat els joves i els ha animat “a aprofitar al màxim una experiència que els pot canviar la vida i que pot marcar sens dubte un abans i un després en la seua carrera professional”.

Aquestes beques tenen una durada d’un any i està cofinançades al 91’89% en el marc de la Iniciativa Juvenil del Fons Social Europeu.