Bota al contingut principal

La Conselleria d’Economia Sostenible promocionarà la Comunitat Valenciana en la Fira Foreign Direct Investment Expo de Londres, un esdeveniment celebrat en el marc del Going Global Live, el certamen de referència de la internacionalització, l’expansió i el desenvolupament de negoci britànic en l’exterior.

La directora general d’Internacionalització, María Dolores Parra, que s’ha desplaçat a Londres amb diversos tècnics del departament d’atracció d’inversió estrangera d’IVACE Internacional-Valencian Investment Desk, VID-ha explicat que la FDI Expo és l’entorn perfecte per a identificar i contactar empreses a la recerca de noves ubicacions.

A més de comptar amb un stand en la part d’exposició, la Comunitat Valenciana estarà present en les activitats paral·leles amb la conferència ‘It all starts here. Comunitat Valenciana’ en la qual María Dolores Parra promocionarà la Comunitat Valenciana com a destinació d’inversió.

“Hem constatat que aquesta fira rep una gran afluència de visitants que acudeixen per a recaptar informació per a iniciar els seus projectes de relocalització o expansió empresarial. Més de 3.500 visitants a Regne Unit disposats a comparar i contrastar el capital humà, incentius fiscals, infraestructura o tipus d’indústria de les diferents regions presents. Per açò, pensem que és una fira en la qual la Comunitat Valenciana no podia faltar”, ha indicat.

“Regne Unit es troba, any rere any, entre els principals països emissors d’inversió cap a la Comunitat Valenciana i s’ha consolidat com un mercat interessant per al nostre territori -ha explicat-. A més, ens trobem en un moment molt interessant, amb Espanya posicionada com una de les principals alternatives -al costat de països com Alemanya, Holanda o França- per a aquelles empreses del Regne Unit que cerquen noves destinacions on implantar-se amb motiu del BREXIT”, ha explicat.

Entre els expositors que participen en aquesta fira es troben ministeris de Comerç i Inversió, agències de Comerç, Inversió i Desenvolupament Econòmic, consultores d’IED i zones de lliure comerç que estan interessades a promocionar-se com a destinació d’inversió.

En aquesta edició es troben entre els expositors altres agències de desenvolupament, així com organismes regionals, com ara els procedents de Malta, Unió dels Emirats Àrabs, sud d’Anglaterra, Uruguai, Dusseldorf, França, etc. i empreses de serveis com Oxford Intelligence, Power Solutions, Proven SA, Al Arab Publishing, FDI Magnet, Bureau van Dijk. Per açò, la fira ofereix també la possibilitat de fer networking i promocionar la Comunitat Valenciana com a destinació d’inversió.