Bota al contingut principal

IVACE Internacional ha obert el termini per a les ajudes reembossables dels plans de promoció internacional de les empreses, segons publica el Diari Oficial de la Generalitat, DOGV.

La directora general d’Internacionalització i Directora Adjunta de l’IVACE, María Dolores Parra, ha explicat que, aquesta línia d’ajudes reemborsables, persegueix facilitar l’accés al finançament de les empreses que compten amb un pla d’internacionalització.

“En moltes ocasions un obstacle important per a les empreses a l’hora de desenvolupar el seu pla d’internacionalització és la falta de capital per a afrontar les diferents accions que exigeix una estratègia empresarial en l’exterior. En IVACE, a més de les ajudes amb les quals donem suport al desenvolupament íntegre dels plans d’internacionalització, també oferim una línia d’ajudes reemborsables, al 0% d’interès”, ha explicat Maria Dolores Parra.

Aquestes ajudes, que compten amb un pressupost de 500.000 euros, cobreixen el 100% dels costos subvencionables amb un límit de 60.000 euros. El tipus d’interès és del 0% sense comissions d’estudi ni obertura de l’operació.

Quant als accions del pla que poden ser finançades, María Dolores Parra ha destacat la participació en certàmens firals o congressos internacionals en l’exterior, els esdeveniments i accions singulars, la creació i adaptació del material promocional de l’empresa, els desplaçaments als diferents mercats internacionals inclosos en el Pla d’Internacionalització, les despeses de certificació i homologació en els mercats de destinació i qualsevol altra iniciativa relacionada amb les activitats que permeten la consolidació i creixement internacional de l’empresa.

La sol·licitud es tramitarà solament telemàticament amb certificat digital de la Generalitat Valenciana.

Les empreses poden sol·licitar aquestes ajudes a partir d’este dijous, 25 de maig, fins al pròxim 16 de juny.

Les empreses interessades poden obtenir més informació en consultar aquí.