Bota al contingut principal

La Conselleria d’Economia Sostenible, per mitjà del Servei Valencià d’Ocupació i Formació, ha prorrogat les ajudes per a finançar els costos laborals de 281 Agents d’Ocupació i Desenvolupament Local de la Comunitat. Així, segons publica hui el Diari Oficial de la Generalitat, el Consell destinarà un total de 4,2 milions d’euros en ajudes a les quals podran optar aquelles corporacions locals de la Comunitat Valenciana o entitats depenents o vinculades a aquestes a les quals el SERVEF haguera concedit en l’exercici 2016 una subvenció pel contracte inicial o la pròrroga del contracte de l’Agent d’Ocupació i Desenvolupament Local per la continuïtat del qual se sol·licita nova subvenció.

El Servef creu en les polítiques actives d’ocupació adaptades al territori i són precisament els Agents d’Ocupació i Desenvolupament Local els principals impulsors.

Els ajuntaments que tinguen Adls poden sol·licitar la subvenció per al seu manteniment des de hui mateix de manera presencial en els registres de les administracions públiques o de manera telemàtica a través de la web del SERVEF (www.servef.es), en l’enllaç “Sol·licitud Telemàtica” que hi ha associat a cada ajuda publicada.