Bota al contingut principal

El secretari autonòmic d’Ocupació, Enric Nomdedéu ha anunciat que els ajuntaments de La Safor contractaran a partir del pròxim mes de juliol al voltant de 110 joves aturats menors de 30 anys a través del programa Avalem Joves Plus.

Nomdedéu ha oferit aquestes xifres en dues rodes de premsa celebrades en l’Ajuntament de Tavernes de la Valldigna i en el Centre d’Innovació per a l’Ocupació, Urbalab, de Gandia.

A Tavernes de la Valldigna Enric Nomdedéu ha presentat, juntament amb l’alcalde de la localitat, Jordi Juan, els resultats del nou pla de la Generalitat per propiciar la inserció laboral dels joves, del que es beneficiaran 8 menors de 30 anys.

Nomdedéu ha aprofitat la seua visita per a conèixer els treballs que està realitzant l’alumnat del taller d’ocupació d’aquest municipi al mateix temps que ha visitat les zones per a revaloritzar els recursos turístics naturals.

El secretari autonòmic d’Ocupació també ha conegut als 20 joves que acaben d’iniciar el nou programa T’Avalem amb el qual aconseguiran experiència laboral “i pel qual obtindran remuneració econòmica des del primer dia que comencen a treballar”, ha assenyalat.

Nomdedéu ha volgut felicitar l’Ajuntament de Tavernes de la Valldigna per engegar nous projectes per a generar noves oportunitats laborals i que segons ha indicat “han permès reduir la desocupació juvenil en un 27% en l’últim any.

Avalem Joves plus a Gandia

Posteriorment, el secretari autonòmic ha exposat en el Centre d’Innovació per a l’Ocupació Urbalab de Gandia juntament amb la regidora de polítiques econòmiques i innovació, Alícia Izquierdo, els projectes que el Servef està engegant en aquesta localitat per a millorar les taxes d´ocupabilitat.

Així s’ha referit al programa Avalem Joves Plus que beneficiarà a 11 joves, que començaran a treballar el pròxim mes de juliol a l’Ajuntament de Gandia.

Segons Nomdedéu, en total el Servef destinarà enguany 2,4 milions d’euros a Gandia, una inversió que beneficiarà al voltant de 1.000 persones aturades.

El secretari autonòmic ha conegut les instal·lacions i els serveis que ofereix el Centre Urbalab, “que va en línia amb els serveis que vol oferir el nou Servef”