Bota al contingut principal

Aquesta setmana el recinte fira Sant Diego Convention Center de Sant Diego (Califòrnia – EUA) acull la Convenció Internacional BIO 2017, l’esdeveniment mundial més important per a la biotecnologia a nivell mundial.

La directora general d’Internacionalització, María Dolores Parra, ha explicat que “participem enguany com BioRegió en aquesta important fira, amb un espai físic específic dins del pavelló d’Espanya i amb una imatge pròpia amb l’objectiu de reforçar el posicionament i la imatge internacional de la BioRegió”.

“Després de la participació en aquesta fira per primera vegada en 2016, l’experiència va ser tan positiva que hem apostat per reforçar la nostra presència en la mateixa en la present edició”.

Quatre empreses valencianes – Biopolis, Biocontech, Quibim i el Centre d’Investigació Príncep Felip- participen en aquest important esdeveniment en l’espai físic de BioRegió Comunitat Valenciana.

“BIO International Convention representa una oportunitat única per obtenir informació d’alt valor científic i comercial, tancar aliances estratègiques, obtenir finançament per projectes i aconseguir nous clients per a les empreses vinculades a la tecnologia, ja que centenars d’empreses i institucions nord-americanes i internacionals de primer nivell participen en aquest esdeveniment, atrets per l’enorme potencial de la indústria biotecnològica”, ha explicat Parra.

L’esdeveniment ofereix un ampli programa que abasta activitats acadèmiques, actes de networking, presentacions d’empreses, un àrea expositiva (considerada la més gran del món dels esdeveniments especialitzats en aquest sector), seminaris i conferències sobre les noves tendències en biotecnologia i totes les innovacions tecnològiques i científiques y oportunitats de desenvolupament en la carrera professional, etc.

Una de les claus de l’èxit d’aquest esdeveniment radica en l’excepcional oportunitat que suposa per a les empreses el sistema de ‘partnering’ que es desenvolupa durant la fira ja que les empreses poden registrar-se en la base de dades de l’esdeveniment per a tancar agendes de cites ‘one on one’ amb altres empreses o institucions (tant expositores en la fira com no expositores) que s’hagen registrat en aquest sistema.