Bota al contingut principal

El conseller d’Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball, Rafa Climent, valora molt positivament la proposició No de Llei aprovada aquest dimarts a la comissió d’Economia sobre horaris comercials a proposta de Compromís, i que vol acabar amb la llibertat horària del comerç.

El suport majoritari dels partits que componen el Parlament estatal demostra -a juí de Climent- que el Consell té les coses clares i que la direcció mampresa en els horaris comercials és la correcta.

Climent opina que “des del primer minut de legislatura estem negociant amb tots els agents implicats per arribar a un pacte global dels horaris comercials. Amb aquest impuls a les polítiques no liberals que ens arriba des de Madrid de la mà de Compromís, veiem eixe pacte més a prop”.

El Conseller d’Economia Sostenible insisteix en la necessitat d’arribar a un acord global per a tota la Comunitat Valenciana preservant els drets de les persones treballadores, especialment el de la conciliació, i també el dels xicotets i mitjans operadors tal com marca el Pacte del Botànic, i anima sindicats, comerciants, Ajuntaments i consumidors a tancar l’acord l’abans possible.

“Aquesta proposició No de Llei és molt important, perquè obri les portes a la regulació conseqüent i pensant sempre amb les persones i l’interés general”, conclou Climent.

Per últim, el conseller vol felicitar la diputada nacional per Compromís, Marta Sorlí, per la seua dedicació i el seu treball en els últims mesos per traure endavant aquesta iniciativa, en coordinació amb el director general de Comerç de la Generalitat, Natxo Costa.