Bota al contingut principal

El ple de l’Ajuntament d’Ontinyent va aprovar dijous, amb l’únic vot en contra d’EU, traure a concurs el plec de condicions per la contractació de la gestió indirecta de la piscina coberta, la del poliesportiu municipal i el bar. La Regidoria d’Esports assenyalava que “aquesta gestió indirecta no ha sigut una novetat, ja que tant el bar com la piscina coberta ja ho eren anteriorment. Tant sols el que s’ha fet ha sigut una unificació dels tres serveis”. Entre els avantatges d’aquest nou contracte, a més de fer viable el servei, que deixarà de ser deficitari per a l’ajuntament, es troba que l’empresa concessionària estarà obligada a fer una inversió de 120.000 euros destinada a la remodelació dels vestidors de la piscina d’estiu. L’empresa adjudicatària, que haurà de pagar a banda un cànon annual i altres inversions de caràcter esportiu, tindrà un període de 15 anys per tal d’amortitzar la inversió inicial.

Amb aquest projecte el Govern d’Ontinyent “el que pretèn és que els serveis siguen viables econòmicament, que les instal•lacions estiguen en condicions òptimes i estalviar diners al poble”, segons paraules del regidor d’Esports, Pepe Pla, en el passat plenari: “són tres coses que tenim ben clares”, afegia.

Respecte al fet d’elegir la fòrmula de la gestió indirecta del servei, Pepe Pla va recordar que el Real Decret-llei, 20/2011, prohibix la contractació de personal en les administracions públiques, per tant, el Govern ontinyentí, complint amb la llei, “ha obrat de l’única manera legal possible”, i va agrair el vot favorable al plec de condicions tant dels partits del Govern com del PP, i va reconèixer el treball dels tècnics municipals en la redacció d’un plec de condicions que “no ha estat fàcil traure endavant, però que impedirà que les instal•lacions de la piscina coberta i la d’estiu continuen sent deficitàries”.