Bota al contingut principal

El grup “Amb un parell de sabates” emmarcat en la programació de les Nits a la fresca, va actuar al Centre Social Polivalent davant la mirada atenta d’aficionats a la fusió entre poesia i música

La Font de la Figuera. – 01/08/2.012.- Els veïns i visitants de La Font de la Figuera van gaudir ahir per la nit del recital “Amb un parell de sabates”. El contingut d’aquest concert estava basat en la poesia en llengua catalana amb un repertori centrat, principalment, en poetes del segle XX.

El grup format per Silvia Ferrer a la flauta, Tere Erades amb la guitarra, Héctor Pons a la percussió i Vicent Botella com a recitador, va actuar al Centre Social Polivalent baix la mirada atenta d’aficionats a aquests ritmes tan plens de missatges.

Aquest projecte naix amb la intenció de “recuperar part de la bellesa que es conserva intacta en prestatgeries i biblioteques, per tal de convertir-la de nou en una xicoteta vibració de l’aire”. Tal com continua dient el grup, es pretén “mostrar la capacitat de la poesia per sorprendre, el seu valor com dilatadora del temps i el seu talent per l’alegria”.

En paraules del portaveu de l’Ajuntament de la Font, Vicent Muñoz Jordà, “hem pogut gaudir de la millor fusió entre música i poesia, tot això sota la subtilesa d’”Amb un parell de sabates”. Les Nits a la Fresca continuen cada dimarts i dijous a la nit en diferents estances de la localitat. Demà dijous tindrà lloc una ruta fins al Capurutxo i divendres, de forma excepcional una ruta nocturna amb bicicleta”.