Bota al contingut principal

Encara que amb retard, arriba la resolució de la subvenció del Servei Públic d’Ocupació Estatal per a la contractació de treballadors agrícoles desocupats per a realitzar obres i serveis d’interés general i social

L’Ajuntament de Tavernes inicia la contractació d’un total de 119 treballadors agrícoles per als mesos d’agost i setembre, mitjançant la subvenció de 143.473 euros que aniran a càrrec del SEPE. Esta quantitat serà avançada inicialment per l’Ajuntament de Tavernes i després serà abonada pel Servei Públic d’Ocupació Estatal en el termini que determinen.

Encara que estava previst l’inici de les contractacions a principis de juliol, ha sigut este dilluns quan l’Ajuntament ha recollit la resolució de la Direcció Provincial del Servei Públic d’Ocupació Estatal, que permet de manera immediata executar els treballs prevists en la memòria dels projectes.

L’alcalde de Tavernes, Jordi Juan, ha valorat “el fet que Tavernes continua rebent plans d’ocupació per a poder contractar veïns. Eixes ajudes ens fan possible contractar 119 persones del sector agrícola que actualment estan aturades i que ara rebran una nòmina. Des de l’Ajuntament de Tavernes avançarem l’import de la subvenció per a pagar les nòmines als treballadors contractats”.

Els primers 32 treballadors han firmat el contracte en les dependències del Braç Treballador, on han sigut rebuts per l’alcalde de Tavernes, Jordi Juan, les regidores Karina Vercher i Llum Sansaloni. Els contractats dels quatre grups (119 en total) s’ocuparan de treballs de neteja de l’entorn i reparació de la senda de la cova del Bolomor, actuacions en zones recreatives com el Racó de Joana, Clot de la Font, Mirador, torre de guaita, neteja de l’entorn urbà nord, mur de defensa i neteja i adequació de l’entorn de zones humides com el llac de la Goleta i els ullals.
#