Anar directament a les notícies

L’Escola d’Estiu 2012 s’acomiada amb una gran cercavila

Publicat el en Governs amb Compromís

El Regidor d’Educació destaca que la iniciativa “ha estat tot un èxit” i agraeix les felicitacions dels pares i mares

L’Escola d’Estiu d’Ontinyent finalitzava ahir dimarts amb una gran cercavila on els xiquets i xiquetes van poder participar d’una “picaeta” i una cercavila acompanyada per músics que van acomiadar l’Escola al pati del Col•legi Públic Vicent Gironès Mora.

L’Escola d’Estiu, que ha estat organitzada per l’INTERAPA d’Ontinyent amb la col•laboració de la Regidoria d’Educació, ha estat dedicada enguany a la temàtica dels viatges en el temps com a argument per estudiar la història de la humanitat. D’aquesta manera, s’ha estructurat en quatre èpoques històriques: Paleolític, Època Clàssica (Grècia i Roma), Edat Mitjana i Edat Contemporània.

Al llarg del mes de juliol vora 150 xiquets han participat a l’Escola d’Estiu, el Col•legi Públic Vicent Gironès Mora s’ha engalanat per tal d’educar lúdicament amb diverses activitats com gymkanes, dances, activitats multiesportives, de reforç escolar, tallers, eixides culturals i exhibicions.

Els xiquets i xiquetes han participat en un LipDub per tal d’acomiadar d’una manera divertida aquest mes a l’Escola d’Estiu, el vídeo es pot veure al següent enllaç: http://www.youtube.com/watch?v=9kjxQ5XJ5QA .

Rialles C.B Espai Socioeducatiu ha estat l’empresa encarregada de l’Escola d’Estiu d’enguany, un servei que continuarà el proper any degut al gran èxit rebut.

El regidor d’Educació, Pepe Pla, ha assenyalat que “ha estat tot un èxit i hem rebut infinitat de felicitacions per part dels pares” a més, ha afegit que “l’èxit ha estat donat gràcies a l’empresa Rialles, una empresa jove que dins de la primera experiència laboral ha sabut portar endavant esta iniciativa, per la qual cosa encara s’agraeix més l’esforç i l’èxit d’aquesta escola”.

Mares i pares han agraït, tant als monitors de Rialles C.B com a l’INTERAPA d’Ontinyent juntament amb la Regidoria d’Educació, la iniciativa d’aquesta Escola d’Estiu i esperen el pròxim any per poder matricular de nou als xiquets i xiquetes.