Bota al contingut principal

Són propostes emmarcades al Pla General d’Ordenació Urbanística i al Pla de Participació Pública

La Font de la Figuera. – 02/08/2.012.- L’Ajuntament de La Font, conscient del creixement a què haurà de fer front la població dins d’un temps, ha decidit adherir-se al Pla General d’Ordenació Urbanística. La proposta ve emmarcada dins del Pla de Participació Pública que pretén donar als als veïns l’oportunitat de plantejar solucions sobre el desenvolupament que afectarà la població.

El president de la comissió de promoció econòmica d’aquest pla, Vicent Muñoz Jordà, ha adoptat una postura positiva davant el projecte i ha manifestat: “amb aquest propòsit pretenem que els veïns participen en el disseny de la seua població. Són part i creiem que és una bona idea que formen part també del seu futur”.

Ahir va tenir lloc al Centre Social Polivalent una reunió en la qual s’informava a la població els seus drets a l’hora de participar en aquest projecte. La Font espera ara la decisió de la Generalitat. És decisió seua decidir les directrius que marquen l’inici del projecte.

El P.G.O.U. es compon dels instruments que defineixen l’estratègia d’utilització del territori municipal i la seua ordenació urbanística per termes municipals per poder desenvolupar detalladament el sòl urbà. Tot això s’ha de basar en el criteri de sostenibilitat i racional ocupació del territori tal com exposa a la Llei d’Ordenació del Territori i Legislació sectorial aplicable.