Bota al contingut principal

Es reduirà dos dies amb l’objectiu d’ajustar el pressupost, però les estrelles de la Setmana, el concurs de curts Imagina’t i l’Art al Carrer, es mantenen i esperen tenir la mateixa bona acollida que en passades edicions. Tindrà lloc del 8 al 13 d’agost
Després de cinc estius en actiu torna la Setmana de la Joventut del 8 al 13 d’agost a La Font de la Figuera. Són cinc dies dedicats als joves i no tan joves, ja que en cada edició es pretén animar a la participació de més varietat de públic.

L’esdeveniment es presenta amb novetats aquest any com el concurs d’arròs al forn i postres, encara que els seus incondicionals volta nocturna en bicicleta o campionat femení de futbet es tornaran a repetir. Entre els seus esdeveniments més aplaudits es troben el concurs de curts Imagina’t 2.012 o l’Art al Carrer, tot això amenitzat per la cinquena edició de la Ruta de la Tapa.

Per la seua banda, el promotor d’aquesta iniciativa i regidor de joventut de l’Ajuntament de la Font, Vicent Muñoz Jordà, ha volgut remarcar la reducció a cinc dies que comporta la pròspera edició. “El plantejament situa a la Setmana de la Joventut com un exemple d’austeritat. Hem volgut ajustar-la a la situació actual però mantenint alhora l’essència que l’ha caracteritzat aquests darrers anys”.

La Setmana de la Joventut conclourà amb un sorteig de 50 euros entre tots aquells que hagen completat la Ruta de la Tapa, iniciada el passat 20 de juliol.