Anar directament a les notícies

La Regidoria d’Esports d’Alcoi estalvia en un any un 63% en neteja i manteniment

Publicat el en Governs amb Compromís

El Centre d’Esports d’Alcoi, que depén de la Regidoria d’Esports que encapçala Rafa Carbonell, ha aconseguit en només un any reduir en un 63% la despesa en manteniment i neteja de les instal·lacions esportives: de 34.841,73 euros anuals ha passat a gastar 12.719,74 euros l’any. Aquest estalvi ha estat possible, d’una banda, perquè el propi personal del Centre d’Esports ha assumit la neteja dels vestidors del Poliesportiu Francisco Laporta. A les últimes temporades esportives es contractava una empresa per a que netejara els caps de setmana d’octubre a juny aquestes dependències, el que representava un cost de 14.000 euros anuals.

D’altra banda, el Centre d’Esports ha revisat tots els contractes de manteniment amb les diferents empreses encarregades dels serveis: tant en el cas dels sanitaris, com de la refrigeració, com del manteniment de la gespa artificial, s’han negociat interessants rebaixes que oscil·len entre el 30 i el 65 per cent.

Tal com han explicat des del Centre d’Esports “des del primer dia en què vam començar a treballar una de les nostres premisses és l’eficàcia en la gestió per a mantindre els serveis reduint les despeses. Hem negociat a la baixa els contractes, i hem optat per assumir la neteja amb personal propi en lloc de contractar una empresa, i així hem pogut reduir el que s’estava gastant cada any només en aquest aspecte. Som conscients de la situació econòmica que travessen les arques municipals, i la nostra obligació és gestionar de la millor manera possible els recursos de tots els alcoians, per això considerem una prioritat l’optimització dels recursos i el treball dia a dia per millorar els serveis amb el menor cost possible”. A més, s’ha volgut agrair la tasca dels operaris municipals, encarregats de la tasca de neteja: “Hem de valorar que és gràcies a que els nostres operaris han posat de la seua part que puguem estalviar aquesta quantitat, i ho hem d’agrair públicament. Com també volem donar les gràcies als esportistes alcoians per col·laborar amb el manteniment i la neteja amb un comportament responsable i cívic, respectant el patrimoni de tots”.