Anar directament a les notícies

“La Revolta dels Cirerers” guanya el primer premi del Jurat i “Fosca” el primer premi del públic en la cinquena edició de l’Imagina’t de La Font de la Figuera

Publicat el en Governs amb Compromís

L’Imagina’t, l’esperat concurs de curts, celebrava el seu cinquè aniversari a La Font de la Figuera dissabte passat. Vuit van ser els participants que optaven a 6 modalitats de premis, però, “La Font de la Figuera, Terra de Monstruos”, de TUAREG AUDIOVISUAL i “Fosca” de Jesús Pérez Gramage, van ser els vencedors de la nit amb un total de tres guardons cadascun.

El Jurat va estar format pel periodista i presentador de la Llosa de Ranes, Frederic Ferri, l’actor de Vallada, Daniel Tormo, i Juli Casanoves, membre de la Fàbrica de la Llum – Festival Inquiet de Picassent. Els premis del jurat van recaure en “La revolta dels cirerers” (1r premi), “Fosca” (2n premi) i “Saxo de Mitjanit” (3r premi) i els premis del públic en “Fosca” (1r premi), “La Font de la Figuera, Terra de monstruos” (2n premi) i “El misteri de la balena” (en tercer lloc).

El premi a la Joventut Crítica va ser per a “La revolta dels cirerers”, amb un plantejament crític sobre la societat actual i el conformisme social; el premi als Millors Efectes Especials va ser per a la comparsa Tuareg, per “La Font de la Figuera, Terra de monstruos”, amb relació amb la ubicació d’antenes de telefonia mòbil, i “El misteri de la balena” va aconseguir el de Promoció Local, per la seua al·lusió i resolució còmica a una antiga llegenda de la població.

Els tres premis a la Millor Interpretació van estar molt repartits, el primer, coral, entre els xiquets i xiquetes dels curts “Senyor Diputat” i “Saxo de Mitjanit “, el segon per a Dimas Botella per la seua interpretació en ” Fosca” i el tercer per a Rafael Rosendo Biosca, de la comparsa Tuareg, per la seua actuació en “La Font de la Figuera, Terra de monstruos”.

La qualitat de les propostes i la gran acceptació del públic amb un aforament complet al Teatre Joan de Joanes es va fer notar en un certamen ple d’anècdotes relacionades amb la celebració del cinqué aniversari, i moltes altres sorpreses que aconseguiren, un any més, que la Mostreta de l’Imagina’t es supera en tots els sentits.

El portaveu de l’ajuntament i regidor de joventut, Vicent Muñoz Jordà va voler destacar la interessant tasca artística que es desprèn de Imagina’t i va afirmar: “Els membres del jurat ho han tingut molt difícil per l’elevat nivell, tot i això, agraisc la gran acollida i l’esforç dels participants per superar-se cada any, perquè gràcies a ells l’Imagina’t és una gran realitat des de fa cinc anys, i per molts més que en vindran”.